xtraVLCD-dieetti – nopeaa, turvallista ja hyvänmakuista painonpudotusta

XtraVLCD on Very Low Calorie Diet (erittäin niukkaenerginen dieetti) – tuoteperhe, jonka ovat kehittäneet alan parhaat asiantuntijat erityisesti xtravaganzan ohjelmia varten. XtraVLCD tuotteet on suunniteltu varmistamaan Sinulle mahdollisimman tehokas, turvallinen ja hyvänmakuinen painonpudotus.

XtraVLCD-dieetin aikana käytät ravinnoksesi ateriankorvikkeita, joista saat energiaa vain noin 500 kcal päivittäin. Dieetti mahdollistaa elimistön siirtymisen 3-4 päivän sisällä ketoositilaan, jossa keho tuottaa tarvitsemansa lisäenergian käyttämällä omia rasvavarastojaan energiaksi. Näin paino putoaa nopeasti, jopa neljä kiloa viikossa!

Terveellistä ja maukasta

XtraVLCD -tuotteet on suunniteltu siten, että niiden käyttö kolmesti päivässä varmistaa riittävän päivittäisen vitamiinien ja hivenaineideiden saannin. Lisäksi tuotteiden sisältämä proteiini takaa, ettei lihaksistosi kärsi painonpudotuksesta. XtraVLCD-tuotteet noudattavat Elintarviketurvallisuusviraston ja Euroopan Unionin normeja ravinnon täydellisesti korvaavista tuotteista painonpudotuksen yhteydessä.

Olemme kiinnittäneet huomiota myös makuun. Valikoimamme suolaiset ja makeat  ateriankorvikkeet ovatkin keränneet kiitosta markkinoiden parhaimman makuisina VLCD-tuotteina. Meille erittäin kevyt on myös erittäin maukasta!

Näin käytät xtraVLCD-tuotteita

Täysivauhdin aikana syöt kolme xtraVLCD -ateriankorviketta päivässä. Päivittäinen energiansaantisi on vain noin 500 kcal, joten painonlasku on nopeaa – 1-4 kg viikossa. Tämän lisäksi juot vähintään 2-3 litraa vettä päivässä pieninä kerta-annoksina.

Puolivauhdissa syöt xtraVLCD -ateriankorvikkeiden lisäksi myös xtrakevyt -lautamallin mukaisia aterioita. Energiansaantisi on noin 1400 kcal päivässä ja painonlaskusi 0,2-1 kg viikossa. Ohjeet xtraKevyihin aterioihin löydät keittokirjoistamme. Muista myös xtravaganza -keskusten ja KevytElämä ohjaajien tarjoama kannustus ja tuki!

xtraVLCD -ateria valmistuu helposti

VLCD-dieettiXtraVLCD -ateriankorvikkeiden valmistaminen on yksinkertaista. Sekoita pussin sisältö shakerillä, sauvasekoittimella, vispilällä tai tehosekoittimella 1-2 desilitraan kylmää vettä. Sekoita tämän jälkeen joukkoon vielä 1-2 desilitraa lämmintä tai kylmää vettä. Mitä vähemmän nestettä, sitä enemmän makua! Suolaisia xtraVLCD -ateriankorvikkeita voit tuunata lisäämällä niihin vaikkapa yrttejä, pippuria tai valkosipulia oman makusi mukaan.

Vaihtelua dieettisi saat esimerkiksi xtraRTD -juomista tai makujen sekoittamisesta. Kun valmistat ateriasi käyttämällä esimerkiksi puolet xtraVLCD Suklaata ja puolet xtraVLCD Mansikkaa, saat kesäisen suklaanautinnon laihduttamisesi tueksi!

Suosittelemme, että nautit XtraVLCD dieetin aikana omega-rasvahappoja rasvanpolton vauhdittamiseksi, sekä xtraPsyllium -kuitulisää vatsasi toiminnan tasapainottamiseksi. Muistathan vielä, että xtraVLCD dieetin aikana on erittäin tärkeää juoda riittävästi vettä. Jos kuntoilet, on mineraalivesi hyvä valinta elimistösi suolojen puutteen ehkäisyyn.

Sopiiko xtraVLCD minulle?

Erittäin niukkaenergisen dieetin (VLCD) teho ja turvallisuus on vahvistettu useissa tieteellisissä tutkimuksissa. Mikäli päätät jatkaa xtraVLCD-dieettia kauemmin kuin kolme viikkoa, suosittelemme varmistamaan lääkäriltäsi dieetin soveltuvuuden.

Kaikille xtraVLCD-dieetti ei kuitenkaan valitettavasti sovi. Älä aloita xtraVLCD dieettiä jos:

* Sinulla on 1-tyypin diabetes
* Sinulla on aivoverenkierron häiriö
* Olet saanut sydänkohtauksen
* Olet raskaana tai imetät
* Sairastat pitkäaikaissairautta, esimerkiksi munuais- tai maksasairautta

Jos epäilet, sopiiko xtraVLCD-dieetti Sinulle, tai Sinulla on säännöllistä lääkitystä vaativa sairaus, keskustele ensin lääkärisi kanssa.Erikoistarjoukset

Kaikki tarjoukset

Myydyimmät

Parhaiten myyneet tuotteet