Kaksi tietä tavoitepainoon – Sinulle sopivin tapa painonpudotukseen

Jokaisen ihmisen lähtökohdat ja tavoitteet painonpudotuksessa ovat erilaisia. xtraVLCD-ateriankorvikkeita käyttämällä voit valita juuri Sinulle sopivimman tavan laihduttaa. Reittisi kevyempään elämään voi kulkea joko Täysivauhdin tai Puolivauhdin kautta. Painonpudotuksen alkuun pääset näppärästi Kevytkaupan Starttipaketilla.

xtraVLCD Täysivauhti – motivoiva ja tehokas startti pysyvään painonhallintaan

xtraVLCD Täysivauhti on nopein tie painonpudotukseen. Se on erittäin niukkaenerginen dieetti, jonka aikana nautitaan kolme xtraVLCD-ateriaa päivässä. Täysivauhdin avulla pudotat painoasi jopa 10 kg kuukaudessa!

Kokemus on osoittanut meille, että Täysivauhti on erittäin motivoiva tapa aloittaa laihduttaminen. Siksi suosittelemmekin sitä useimmille laihduttajille. Kun paino on saatu tehokkaasti putoamaan, on Sinun helpompaa omaksua uusia ruokailutottumuksia ja saavuttaa tasapaino elämäntavoissasi. Lisätietoa xtraVLCD-dieetistä »

Täysivauhtiin hyvän startin saat esimerkiksi viikon tai kahden viikon tehodieeteillämme. 

xtraVLCD Puolivauhti – rauhallinen tahti, kestäviä tuloksia

xtraVLCD Puolivauhti soveltuu Sinulle, joka haluat totutella rauhallisesti uuteen elämäntapaasi. Puolivauhdin aikana syödään xtraVLCD-aterioiden lisäksi xtraKevyt-lautasmallin mukaista ruokaa. Näin kilosi karisevat rauhallisella tahdilla.  

Puolivauhti sopii hyvin kaikille, jotka haluavat päästä vain muutamasta ylimääräisestä kilosta eroon tai harjoitella tasapainoisempia elämäntapoja. Se on myös oiva tapa jatkaa keventämistä Täysivauhdin jälkeen. Puolivauhdillakin voit saavuttaa lähes viiden kilon pudotuksen kuukaudessa! Lisätietoa xtraVLCD-dieetistä »

Puolivauhdilla painoa pudottaville Kevytkaupasta löytyy erityisesti tähän tarkoitukseen räätälöity Elämäntapamuutos-tuotepaketti, joka sisältää xtraVLCD-tuotteiden lisäksi muun muassa keittokirjoja kevyeen ruoanlaittoon ja oppaita pysyvään painonhallintaan.

Johtotähdet

xtraVLCD-dieetillä et ole yksin!

Laihduttaminen ja painonhallinta voi välillä tuntua yksinäiseltä. xtraVLCD-dieetillä et kuitenkaan jää ilman tukea! Xtravaganza-keskuksia kuntoilumahdollisuuksineen löydät ympäri Suomen. Lisäksi KevytElämä-ohjaajamme tarjoavat tukeaan ja tietoaan useilla paikkakunnilla. Tarjolla on asiantuntemuksen lisäksi myös vertaisryhmän tukea sekä tietysti uusia ystäviä.

Valittuasi oman tiesi tavoitepainoosi, olet askeleen lähempänä kevyempää elämää. Tutustu sivuillamme xtraVLCD-tuotteisiin ja xtravaganza-ohjelmaan – yhdessä onnistumme!


Erikoistarjoukset

Kaikki tarjoukset

Myydyimmät

Parhaiten myyneet tuotteet