Kesällä kuntoon 2014

Monica on Kesällä kuntoon 2014 -onnistuja!Kevytkaupalla on jo yli 4000 tyytyväistä asiakasta, ja monet ovat onnistuneet upeasti pudottamaan painoaan. Järjestimme Heinäkuussa 2014 Kesällä kuntoon -kampanjan, jossa osallistujat saivat tsemppitukea toisistaan ja leikkimielisestä kilpailusta. Projektin tavoitteena oli pudottaa liikakiloja neljän viikon ajan, koetella itseään ja saada onnistumisen tunteita.

Kesällä kuntoon -projektin "voittajana" palkittiin viisikymppinen Monica, joka onnistui pudottamaan painoaan neljässä viikossa huimat 8,5 %! Projektin alussa Monica painoi 90,2 kg, ja neljän viikon tsemppaamisen jälkeen loppupaino oli 82,6 kg. Pudotusta tuli siis yhteensä 7,6 kg, mikä myös näkyy!

Monican lähtökohdat projektiin olivat, että hän tunsi tarpeen pudottaa painoa. Veriarvot olivat koholla ja nainen kärsi selkäkivuista ja yleisestä jäykkyydestä, oli siis aika tehdä liike kohti terveellisempää elämää. Joka ilta hän teki päätöksen aloittaa seuravaana päivänä – tuloksetta. Kesällä Kuntoon -projekti antoi sen viimeisen tarvittavan kipinän!

Ensimmäisinä päivinä Monica oli toisinaan nälkäinen, mutta jo muutaman päivän päästä hän alkoi tuntea itsensä kevyemmäksi ja energisemmäksi. Samalla löytyi intoa myös liikuntaan. Paino alkoikin alusta lähtien pudota huimaa vauhtia! Aivan orjallisesti hän ei dieettiä noudattanut, vaan antoi itselleen luvan nauttia perinteisissä kesätansseissa hieman ylimääräisiä herkkuja.

xtraVLCD-dieetti sopi Monicalle hyvin! Hän näki loistavana asiana sen, ettei tarvitse punnita ruokaa tai laskea kaloreita, kunhan syö vain kolme xtraVLCD-ateriankorviketta päivässä.

Onnistumisestaan Monica palkittiin vuoden jäsenyydellä suosittuun Shape.fi-palveluun!

Monica ennen ja jälkeen Kesällä kuntoon -projektin


Erikoistarjoukset

Kaikki tarjoukset

Myydyimmät

Parhaiten myyneet tuotteet