Motivaation puute laihdutuksessa?

Ei koskaan liian myöhäistä!

Koskaan ei ole liian myöhäistä. Ei ole liian myöhäistä kohottaa kuntoa, syödä terveellisesti, löytää elämänkumppani, aloittaa uusi harrastus. Elämäntapamuutos ei ole ikäsidonnainen. Halu muutokseen ja päätös toteuttaa muutos kumpuaa ihmisen sisältä. Ympäristö ei voi sitä antaa ihmiselle. Kyse on kyvystä tehdä jotain itseään varten, itsensä parhaaksi. Jotain, mitä itse haluaa ja josta itse tahtoo ja voi ottaa vastuun.                                                                                         
Miten alkuun?

Vaikka mielemme pursuilisi unelmia muutoksesta, olemme usein tottumattomia aloittamaan muutoksen toteuttaminen. Miten lähteä liikkeelle?
1. Mieti, mitä todella haluat. 
2. Katso ympärillesi – onko sinulla sukulaisia, ystäviä tai työkavereita, jotka ovat toteuttaneet sellaisen muutoksen, jonka sinäkin haluat tehdä? Kysy heiltä, miten he ryhtyivät tuumasta toimeen.
3. Anna sen jälkeen sisäisen ongelmanratkaisijasi rentoutua. Kuuntele sisintäsi – mitä viestejä sinulla on itsellesi? Mitä sisimpäsi haluaa sanoa sinulle? Harjoittele olemaan aivan hiljaa hetken aikaa. Läsnäolo on taidetta. Opettele vain olemaan olemassa juuri tässä hetkessä, keskittymään tähän hetkeen ja kuuntelemaan itseäsi.                                                                                                                                                           
Tukea vahvistuksista

Ajattelemme päivittäin kymmeniä tuhansia ajatuksia. Tietystä ajatuksesta tulee tapa, kun sen on ajatellut tarpeeksi monta kertaa. Näin ollen voimmekin muuttaa käyttäytymistämme, vaikuttaa osaamiseemme ja vahvistaa itseluottamustamme ajatusten voimalla. Kun ajatukset automatisoituvat, kaikki sujuu itsestään. Voit kokeilla, onko niin sanotuista vahvistuksista apua sinulle. Vahvistuksella tarkoitetaan ajatusta, joka auttaa sinua saavuttamaan haluamasi muutoksen. Valitse omat vahvistuksesi ja ajattele niitä tietoisesti, kunnes niistä tulee automaattisia uskomuksia.

Jokainen on joskus valintojen edessä. Kohtaamme valintatilanteita päivittäin, tunneittain, jopa joka silmänräpäyksellä, kun valitsemme ajatuksiamme ja asenteitamme. Valinnasta on kyse silloinkin, kun päätämme, teemmekö jotain eri tavalla vai vanhojen, tuttujen rutiinien mukaan. Jos toimit samalla tavalla kuin aina ennen, saat saman tuloksen kuin aina ennen. Eri tavalla toimiminen on lisäksi hauskaa ja piristävää.                                                                                                          
Muutos vie aikaa, mutta tapahtuu

Muutos on henkilökohtainen, yksilöllinen haaste. Se ei aina etene kuin juna. Se voi joskus tuntua hankalammalta kuin odotit. Muutoksen aikana mahdolliset vastaiskut on tärkeää käsitellä. Niistä voi oppia. Hahmota ne palautteena, älä epäonnistumisina. Ja muista kaiken aikaa, että koskaan ei ole liian myöhäistä alkaa tehdä asioita, jotka saavat sinut voimaan hyvin.                                                                                                     
xtraVLCD - Nopea tapa päästä alkuun...

on Very Low Calorie Diet -tuote, jonka markkinoiden parhaat asiantuntijat ovat kehittäneet ja valmistaneet erityisesti nopeaan painonpudotukseen. Se on suunniteltu varmistamaan mahdollisimman tehokas ja mutkaton, lääketieteellisesti turvallinen painonpudotus. XtraVLCD sisältää kaikki kehon tarvitsemat vitamiinit ja mineraalit, eli se on tiivistettyä ruokaa. Se noudattaa Elintarvike-turvallisuusviraston ja EU:n normeja ravinnon täydellisesti korvaavista tuotteista painonpudotuksen yhteydessä. VLCD-tuotteet ovat tänä päivänä tunnustettuja ja tehokkaita painonpudotustuotteita. Tuotteiden turvallisuus ja tehokkuus oikein käytettynä on vahvistettu useissa tutkimuksissa, joita on toteutettu jo 1980-luvulta alkaen.

                                                                                                                                   
Täysivauhti kaikille?

Jos olet alle 18-vuotias, raskaana, imetät, sairastat tai olet sairastanut syömishäiriötä, olet sairastanut aivoverenkierron häiriön tai sydänkohtauksen, sinulla on pitkäaikaissairaus (esim. tyypin 1 diabetes, munuais- tai maksasairaus, sydän- ja verisuonisairaus), tai painoindeksisi on selvästi alle 30, voit syödä xtraVLCD:tä ruokavalioon yhdistettynä ravintolisänä.

Miksi en voi syödä mitään muuta xtraVLCD Täysivauhdin aikana?

XtraVLCD:ssä on se määrä ravintoa, jota tarvitaan turvallisen ketoositilan saavuttamiseksi. Keho pyrkii aina säästämään omia varastojaan, ja aina kun mahdollista se käyttää ruoan energiaa omien varastojensa sijaan. Siksi täysivauhdilla ei tule nauttia muuta ravintoa kuin kolme ateriaa xtraVLCD:tä päivässä. Mikäli syöt ylimääräistä, painonpudotus saattaa hidastua ja keho siirtyy mahdollisesti pois ketoositilasta. Tulet väsyneeksi ja nälkäiseksi, etkä saa sitä lihaksia suojaavaa vaikutusta, joka ketoositilassa vallitsee. Ketoosivaiheen päättyminen aiheuttaa muutoksia kehon toiminnassa. On tärkeää, että kuuntelet kehosi signaaleja ja opettelet tunnistamaan, miten kehosi toimii. Täysivauhdin jälkeen onkin tärkeää siirtyä siirtymävaiheen kautta puolivauhtiin tai tasapainoon, jotta saat riittävästi energiaa ja proteiinia lihasmassan ja kehon toiminnan kannalta.