NÄIN KÄYTÄT XTRAVLCD-TUOTTEITA

- 3 ateriankorviketta päivässä sekoitettuna veteen

 - riittävästi vettä päivän aikana pieninä annoksina

- Suosittelemme lämpimästi myös: omega-rasvahappoja rasvanpolton edistämiseksi ja psyllium-kuitulisää vatsan toiminnan tasapainottamiseksi.

XtraVLCD-dieetin aikana syöt 3 xtraVLCD-ateriankorviketta päivässä: aamulla, päivällä ja illalla. Sekoita pussin sisältö shakerillä, sauvasekoittimella, vispilällä tai tehosekoittimella 1–2 desilitraan kylmää vettä. Sekoita sen jälkeen joukkoon vielä 1–2 dl lämmintä tai kylmää vettä. Mitä vähemmän nestettä, sitä enemmän makua. Nauti heti. Suolaisiin makuihin voit lisätä yrttimausteita, pippuria ja valkosipulia omien mieltymyksiesi mukaan. Voit myös kokeilla sekoittaa eri makuja, esim. puolet xtraVLCD Suklaata ja puolet xtraVLCD Mansikkaa. Näin saat vaihtelua VLCD-dieettiisi.

Riittävästi vettä xtraVLCD-dieetin aikana!

XtraVLCD-dieetin aikana on tärkeää juoda riittävästi vettä. Päivittäinen vedentarve vaihtelee yksilöllisesti, mutta keskimäärin xtraVLCD-ateriankorvikkeiden avulla painoaan pudottavan aikuisen tulisi juoda vähintään 2–3 litraa vettä päivässä pieninä kerta-annoksina tasaisesti pitkin päivää. Tietyissä tapauksissa ja tilanteissa voi enempikin vedenjuonti olla tarpeen. Kuntoilun aiheuttama hikoilu haihduttaa elimistöstä nestettä ja suoloja. Puutteen voi paikata juomalla mineraalivettä, joka sisältää veden lisäksi suoloja. Veden lisäksi voit juoda tavallisesti juomasi määrän kahvia ja teetä ilman sokeria ja maitoa.

Hyviä rasvoja ja kuitulisää

XtraVLCD-dieetin aikana on hyvä käyttää omega-rasvahappoja vauhdittamaan rasvanpolttoa. Lisäksi suosittelemme psyllium-kuitulisän käyttöä vatsan toimintaa tasapainottamaan. Rankkaa kuntoilua ei suositella VLCD-dieetin aikana.

SOPIIKO XTRAVLCD MINULLE?

Erittäin niukkaenergisen dieetin (VLCD) teho ja turvallisuus on vahvistettu useissa tieteellisissä tutkimuksissa. Mikäli päätät jatkaa xtraVLCD-dieettia kauemmin kuin kolme viikkoa, suosittelemme varmistamaan lääkäriltäsi dieetin soveltuvuuden.

Kaikille xtraVLCD-dieetti ei kuitenkaan valitettavasti sovi. Älä aloita xtraVLCD dieettiä jos:

* Sinulla on 1-tyypin diabetes
* Sinulla on aivoverenkierron häiriö
* Olet saanut sydänkohtauksen
* Olet raskaana tai imetät
* Sairastat pitkäaikaissairautta, esimerkiksi munuais- tai maksasairautta

Jos epäilet, sopiiko xtraVLCD-dieetti Sinulle, tai Sinulla on säännöllistä lääkitystä vaativa sairaus, keskustele ennen dieetin aloittamista lääkärisi kanssa.