Painonhallinta Viis:2

Olet päättänyt pudottaa painoa, mutta VLCD-dieetti kuulostaa liian rankalta? viis:2-dieetillä paastopäiviä seuraavat aina päivät, joina saa syödä hieman enemmän, joskin edelleen terveellisesti ja kevyesti.

viis:2 on jaksottainen painonhallintaohjelma, jossa viikottainen ruokavalio koostuu viidestä Xtra VLCD Ruoka -päivästä sekä kahdesta Xtra VLCD Paasto -päivästä. Paastopäivät eivät saa olla peräkkäisiä. Ohjelman avulla opetellaan elämäntapaa, jossa yhdistyvät terveellinen ruokavalio, säännöllinen liikunta sekä henkinen tasapaino. xtravaganza viis:2 -ohjelman tavoitteena on painonpudotus ja kokonaisvaltainen hyvinvointi.

Ohjelman tavoitteena on selkeä ja hallittu painonpudotus. Tähän päästään varmistamalla säännöllinen asiantuntijoiden laatima ruokavalio paitsi viikon kahtena paastopäivänä myös viitenä ruokapäivänä.

Täydellinen vaihtoehto painonhallintaan

viis:2 sopii hyvin myös kurinpalautukseksi esimerkiksi viikonloppuna tai lomamatkalla repsahtaneen ruokailun jälkeen - paastopäivän jälkeen on taas helpompi pitää annoskoot kurissa ja ateriasisältö terveellisempänä.

Kysy ohjeita viis:2-dieettiin asiantuntijaltamme.