Täysvauhti

Täysivauhdilla paino putoaa jopa 4 kg viikossa! Näkyvät tulokset motivoivat jatkamaan projektia kohti kevyempää elämää.

Kokemus on osoittanut meille, että Täysivauhti on erittäin motivoiva tapa aloittaa laihduttaminen. Siksi suosittelemmekin sitä useimmille laihduttajille. Kun paino on saatu tehokkaasti putoamaan, on Sinun helpompaa omaksua uusia ruokailutottumuksia ja saavuttaa tasapaino elämäntavoissasi.

Mikä on xtraVLCD?

XtraVLCD on Very Low Calorie Diet (erittäin niukkaenerginen dieetti) – tuoteperhe, jonka ovat kehittäneet alan parhaat asiantuntijat erityisesti xtravaganzan ohjelmia varten. XtraVLCD-tuotteet on suunniteltu varmistamaan sinulle mahdollisimman tehokas, turvallinen ja hyvänmakuinen painonpudotus. VLCD-dieetti on Lääkäriseura Duodecimin Käypä hoito -suosituksen mukainen apu ylipainoon.

xtraVLCD Täysivauhti on nopein tie painonpudotukseen. Se on erittäin niukkaenerginen dieetti, jonka aikana nautitaan kolme xtraVLCD-ateriaa päivässä, joista saat energiaa vain noin 500 kcal päivittäin. Dieetti mahdollistaa elimistön siirtymisen 3–4 päivän sisällä ketoositilaan, jossa keho tuottaa tarvitsemansa lisäenergian käyttämällä omia rasvavarastojaan energiaksi. Täysivauhdin avulla pudotat painoasi jopa 4 kg viikossa.

XtraVLCD -tuotteet on suunniteltu siten, että niiden käyttö kolmesti päivässä varmistaa riittävän päivittäisen vitamiinien ja hivenaineideiden saannin. Lisäksi tuotteiden sisältämä proteiini takaa, ettei lihaksistosi kärsi painonpudotuksesta. XtraVLCD-tuotteet noudattavat Elintarviketurvallisuusviraston ja Euroopan Unionin normeja ravinnon täydellisesti korvaavista tuotteista painonpudotuksen yhteydessä.

Olemme kiinnittäneet huomiota myös makuun. Valikoimamme suolaiset ja makeat  ateriankorvikkeet ovatkin keränneet kiitosta markkinoiden parhaimman makuisina VLCD-tuotteina. Meille erittäin kevyt on myös erittäin maukasta!

 

Kysy rohkeasti lisää VLCD-dieetistä asiantuntijaltamme!