XTRAVLCD PUOLIVAUHTI – RAUHALLINEN TAHTI, KESTÄVIÄ TULOKSIA

Puolivauhdin maltillisella tahdilla paino putoaa n. 1-2 kg viikossa.

Puolivauhti sopii hyvin kaikille, jotka haluavat päästä vain muutamasta ylimääräisestä kilosta eroon tai harjoitella tasapainoisempia elämäntapoja. Se on myös oiva tapa jatkaa keventämistä Täysivauhdin jälkeen.

xtraVLCD Puolivauhti soveltuu Sinulle, joka haluat totutella rauhallisesti uuteen elämäntapaasi. Puolivauhdin aikana syödään xtraVLCD-ateriankorvikkeiden lisäksi xtraKevyt-lautasmallin mukaista ruokaa. Näin kilosi karisevat rauhallisella tahdilla. Energiansaantisi on noin 1400 kcal päivässä, joten painosi putoaa rauhalliseen tahtiin, joskin Puolivauhdillakin voit saavuttaa lähes viiden kilon pudotuksen kuukaudessa.

Mikä on xtraVLCD?

XtraVLCD on Very Low Calorie Diet (erittäin niukkaenerginen dieetti) – tuoteperhe, jonka ovat kehittäneet alan parhaat asiantuntijat erityisesti xtravaganzan ohjelmia varten. XtraVLCD tuotteet on suunniteltu varmistamaan Sinulle mahdollisimman tehokas, turvallinen ja hyvänmakuinen painonpudotus.

Kysy rohkeasti lisää Puolivauhdista asiantuntijaltamme!

Ohjeet xtraKevyihin aterioihin löydät keittokirjoistamme. Puolivauhdilla painoa pudottaville Keittokirjamme ovat kätevä tapa saada oikeanlainen rytmi ruoanlaittoon, ja niiden avulla saat kevyemmästä kokkauksesta kokemusta, jota voit käyttää hyväksesi koko elämäsi ajan. Netistä kannattaa myös hakea uusia ideoita kevyempään ruoanlaittoon.