Näin lopetat jojoilun

Näin lopetat jojoilun

Starting a list

Laihtumiseen ei ole oikoteitä. Jos jatkat samaan tapaan kuin ennen, saat jatkossa saman tuloksen kuin aiemminkin. Jos siis olet ennen kokeillut hetken ajan jotain, repsahtanut ja epäonnistunut yrityksessäsi, nyt käy samalla tavalla, ellet tee jotain toisin. Jos haluat onnistua ja pysyä tavoitteessasi, sinun pitää tehdä jotain eri tavalla kuin edellisellä kerralla. Tässä neljä niksiä!

Jos haluat pudottaa painoasi, oikoteitä ei ole. Lakkaa katsomasta taaksepäin ja käännä sen sijaan katseesi eteenpäin. Sille, mikä on jo mennyttä, et voi enää mitään. Voit vaikuttaa vain tulevaisuuteen.

Monet arvioivat olotilaansa keväällä tai syksyllä, laihduttavat ja lihovat takaisin kesän tai talven aikana. Vuosi toisensa jälkeen sama kuvio toistuu. Kuulutko heihin? Jos toimit samalla tavalla kuin ennen, saat saman tuloksen kuin aina ennen. Jos haluat onnistua pysyvästi, on aika kokeilla jotain erilaista ja vähän ponnekkaammin. Tarvitset matkaevääksi muutaman konkreettisen strategian, jotta menestyt.

 • Kysy MITEN.
  • Lakkaa kysymästä MIKSI. Miten minun pitäisi toimia? Miten muut, jotka ovat onnistuneet, ovat toimineet? Oletko valmis tekemään samoin?
 • Siirry suunnittelun tasolta käytännön toimintaan. Heti.
  • Ei ole järkeä odottaa huomiseen tai maanantaihin. Aloita tänään! Toimi, niin koko kehosi ymmärtää, että uudet tuulet puhaltavat.
 • Ala kuunnella sisäistä ääntäsi ja lakkaa peittämästä sitä tekosyillä.
  • Tiedät kyllä, mitä sinun pitää tehdä. Tiedät myös, mitä olet aiemmin tehnyt väärin. Luota kehoosi. Lopeta itsesi inhoaminen – se vie vain energiaa, jota tarvitset onnistumiseen.
 • Aseta tavoite.
  • Aseta itsesi raiteille. Ota selvää, mihin suuntaan kuljet, ja kulje sinne. Jos et tiedä, mihin aiot, on olemassa suuri riski että päädyt jonnekin aivan muualle. Ala toteuttaa unelmiasi ja nauti tuloksesta jo nyt. Opettele muodostamaan uusia tapoja ja muuttamaan käytöstäsi, jotta onnistut saavuttamaan tavoitteesi ja tavoitepainosi.

 

Kevytkaupasta löydät apua niin painonpudotustuotteiden muodossa kuin myös erilaisia oppaita sekä keittokirjoja helpottamaan juuri sinun painonpudotustasi.

Takaisin blogiin