VLCD kuurin kokemuksia - viikko 2

Alkuperäinen Henriikan kirjoitus julkaistu 21.5.2021 Henriikan blogissa. Julkaisemme pätkiä Henriikan kokemuksista blogissamme seuraavien viikkojen aikana. Voit seurata Henriikan etenemistä kokonaisuudessaan hänen blogissaan sekä Instagramissa.

"Aloitin kaksi viikkoa sitten Kevytkaupan VLCD eli very low calory dietin, joka nimensä mukaisesti tarkoittaa erittäin vähäkalorista ruokavaliota. Ruokavalio toteutetaan siihen suunnatuilla Kevytkaupan VLCD tuotteilla."

VLCD KUURIN VIIKKO 2

"Toinen viikko kuurin parissa on mennyt yllättävän helposti. Ensimmäisellä viikolla nälkä oli jonkin verran läsnä, mutta nyt toisella viikolla ei ole ollut juuri lainkaan. Aamuisin heti herättyä nälkä on ollut suurin, mutta niinhän sen kuuluu ollakin pitkän yöpaaston jälkeen. Myöskään ensimmäisellä viikolla ollutta päänsärkyä ei ole ollut enää lainkaan."

"Viimeviikon lempparituotteet *puurot sekä *patukat jatkavat edelleen kärjessä. Uutena suosikkina tällä viikolla on *suklaa pirtelö. Eniten olen silti syönyt puuroja, koska ne ovat kerta kaikkiaan niin hyviä. Moni ajattelee, että VLCD kuurilla juodaan vaan esim. VLCD pirtelöitä, mutta se ei pidä paikkaansa. Patukat ja puurot ovat omia suosikkejani juuri sen vuoksi, että niissä on purutuntumaa ja saa pureskella. Niin hassua kuin se onkin, niin kaipaan pureskeltavaa."

Lue koko tarina Henriikan blogista.

Takaisin blogiin