Laihdutus onnistuu joulukuussakin, vaikkapa on pikkujoulut ym. tulossa...

 

 

Olisiko kiva *muutama kilo kevyempänä aloittaa joulu, ja etenkin nauttia ruuasta.

 

VLCD- dieetti ns.  TÄYSIVAUHTI – MOTIVOIVA JA TEHOKAS STARTTI!

Täysivauhdilla paino putoaa jopa *4 kg viikossa! Näkyvät tulokset motivoivat jatkamaan projektia kohti kevyempää elämää.

 Kokemus on osoittanut meille, että Täysivauhti on erittäin motivoiva tapa aloittaa laihduttaminen. Siksi suosittelemmekin sitä useimmille laihduttajille.

 Kun paino on saatu tehokkaasti putoamaan, on Sinun helpompaa omaksua uusia ruokailutottumuksia ja saavuttaa tasapaino elämäntavoissasi.

 Täysivauhtiin hyvän startin saat esimerkiksi viikon tai kahden viikon tehodieeteillämme.

 Miten se on mahdollista? 

 VLCD- dieetti on erittäin niukkaenerginen dieetti, jonka aikana nautitaan kolme VLCD-ateriaa päivässä, joista saat energiaa vain noin 500 kcal päivittäin. Dieetti mahdollistaa elimistön siirtymisen 3–4 päivän sisällä ketoositilaan, jossa keho tuottaa tarvitsemansa lisäenergian käyttämällä omia rasvavarastojaan energiaksi. Täysivauhdin avulla pudotat painoasi jopa 4 kg viikossa.

 Kevytkaupan VLCD -tuotteet on suunniteltu siten, että niiden käyttö kolmesti päivässä varmistaa riittävän päivittäisen vitamiinien ja hivenaineideiden saannin. Lisäksi tuotteiden sisältämä proteiini takaa, ettei lihaksistosi kärsi painonpudotuksesta. 

 Kevytkaupan VLCD-tuotteet noudattavat Elintarviketurvallisuusviraston ja Euroopan Unionin normeja ravinnon täydellisesti korvaavista tuotteista painonpudotuksen yhteydessä.

 Olemme kiinnittäneet huomiota myös makuun.

Valikoimamme suolaiset ja makeat ateriankorvikkeet ovatkin keränneet kiitosta markkinoiden parhaimman makuisina VLCD-tuotteina. Meille erittäin kevyt on myös erittäin maukasta!

 Aloita heti ja tilaa tuotteet jo tänään!