Pudota painoasi jopa 4 kiloa viikossa!

 

 

Dieetillä syöt kolme VLCD- ateriaa päivässä.

VLCD- dieetillä saat energiaa 500 kcal vuorokaudessa ja kaikkia tarpeellisia vitamiineja ja mineraaleja oikeassa suhteessa. 2–3 päivän kuluttua elimistö siirtyy ketoositilaan. Rasvahapoista muodostuu ketoaineita, jotka muodostavat elimistön pääasiallisen energialähteen. Tämän vuoksi proteiinia/lihaksia ei käytetä merkittävästi energian lähteinä. Muistathan syödä kolme VLCD-tuotetta päivässä saadaksesi riittävästi proteiinia ja myös sopivasti hiilihydraattia kehon tarpeiksi.

Kuinka voi voida hyvin niin vähällä ruoalla? 
Vastaus on ketoosi, joka käynnistyy täysivauhdin aikana.
Ketoaineet

Ketoositilassa rasvahapoista muodostetaan ketoaineita, kun energian- ja hiilihydraattien saanti vähenee huomattavasti normaalista. Tutkimukset ovat osoittaneet, että keho käyttää ketoaineita pääasiallisina energialähteinään ketoositilassa. Tietyt keskushermoston osat tarvitsevat kuitenkin myös hiilihydraattia energialähteekseen, minkä vuoksi VLCD-tuotteissa on pieni määrä hiilihydraattia. Rasvan käyttö pääasiallisena energialähteenä säästää lihassoluja painonpudotuksen yhteydessä. Ketoaineet antavat lisäksi lisääntynyttä pirteyden tunnetta ja näläntunteet vähenevät. Nämä vaikutukset alkavat ilmetä noin 3–4 päivän kuluttua aloituksesta.                                                                                                          
                                                                                       
VLCD- dieetin aikana on tärkeää juoda tarpeeksi.                                                     
Päivittäinen vedentarve vaihtelee yksilöllisesti, mutta keskimäärin VLCD:n avulla painoaan pudottavan aikuisen tulisi juoda vähintään 2—3 litraa vettä päivässä pieninä kerta-annoksina tasaisesti pitkin päivää. Tietyissä tapauksissa ja tilanteissa voi enempikin vedenjuonti olla tarpeen. Kovan kuntoilun aiheuttama hikoilu haihduttaa elimistöstä nestettä ja suoloja. Puutteen voi paikata juomalla mineraalivettä, joka sisältää veden lisäksi suoloja.
Veden lisäksi voit juoda tavallisesti juomasi määrän kahvia ja teetä.                                                                
xtraVLCD

on Very Low Calorie Diet -tuote, jonka markkinoiden parhaat asiantuntijat ovat kehittäneet ja valmistaneet erityisesti nopeaan painonpudotukseen. Se on suunniteltu varmistamaan mahdollisimman tehokas ja mutkaton, lääketieteellisesti turvallinen painonpudotus. XtraVLCD sisältää kaikki kehon tarvitsemat vitamiinit ja mineraalit, eli se on tiivistettyä ruokaa. Se noudattaa Elintarvike-turvallisuusviraston ja EU:n normeja ravinnon täydellisesti korvaavista tuotteista painonpudotuksen yhteydessä. VLCD-tuotteet ovat tänä päivänä tunnustettuja ja tehokkaita painonpudotustuotteita. Tuotteiden turvallisuus ja tehokkuus oikein käytettynä on vahvistettu useissa tutkimuksissa, joita on toteutettu jo 1980-luvulta alkaen.

Täysivauhti kaikille?

Jos olet alle 18-vuotias, raskaana, imetät, sairastat tai olet sairastanut syömishäiriötä, olet sairastanut aivoverenkierron häiriön tai sydänkohtauksen, sinulla on pitkäaikaissairaus (esim. tyypin 1 diabetes, munuais- tai maksasairaus, sydän- ja verisuonisairaus), tai painoindeksisi on selvästi alle 30, voit syödä xtraVLCD:tä ruokavalioon yhdistettynä ravintolisänä.

Miksi en voi syödä mitään muuta xtraVLCD Täysivauhdin aikana?
XtraVLCD:ssä on se määrä ravintoa, jota tarvitaan turvallisen ketoositilan saavuttamiseksi. Keho pyrkii aina säästämään omia varastojaan, ja aina kun mahdollista se käyttää ruoan energiaa omien varastojensa sijaan. Siksi täysivauhdilla ei tule nauttia muuta ravintoa kuin kolme ateriaa xtraVLCD:tä päivässä. Mikäli syöt ylimääräistä, painonpudotus saattaa hidastua ja keho siirtyy mahdollisesti pois ketoositilasta. Tulet väsyneeksi ja nälkäiseksi, etkä saa sitä lihaksia suojaavaa vaikutusta, joka ketoositilassa vallitsee. Ketoosivaiheen päättyminen aiheuttaa muutoksia kehon toiminnassa. On tärkeää, että kuuntelet kehosi signaaleja ja opettelet tunnistamaan, miten kehosi toimii. Täysivauhdin jälkeen onkin tärkeää siirtyä siirtymävaiheen kautta puolivauhtiin tai tasapainoon, jotta saat riittävästi energiaa ja proteiinia lihasmassan ja kehon toiminnan kannalta.                                                                                                                                      

Tutustu asiakkaidemme kertomuksiin, mitä hyötyjä he ovat kokeneet painonpudotuksesta.

Jaana oli jo pitkään miettinyt, että jotain täytyy tapahtua ennen kuin hän täyttäisi 45 vuotta. Ikuinen jojoilu painon kanssa saisi jäädä.

”Painonpudotuksen aikana oloni oli energinen ja idearikas, ja vähempikin uni riitti. Oikein sopiva ja otollinen olotila yrittäjälle! Vaatteet eivät enää kiristä, ja intoa riittää edelleen pysyvän painonhallinnan jatkamiseen.”
”Vaatteet eivät enää kiristä, ja sovituskoppiin on mukavampi mennä nyt, kun vaatekoko on 36”, Jaana toteaa tyytyväisenä. ”Intoa riittää edelleen pysyvän painonhallinnan jatkamiseen!”

Jaana, 45v -14 kiloa


Kymmenen kilon pudottaminen paransi Annen yöunia ja antoi päiviin lisää energiaa. Nyt vuorossa on kestävä painonhallinta ja hyvinvoinnin vaaliminen.

Anne pudotti 10 kiloa Kevytkaupan tuotteilla. ”Olo on huomattavasti energisempi ja koko olemukseni on positiivisempi”, Anne kuvailee. ”Nukun yöni nykyisin paremmin ja jaksan päivisin paljon enemmän.”

Anne huomasi, ettei painonpudotus ollutkaan vaikeaa. ”Suurin haasteeni on uuden painon ylläpitäminen! Lisäksi haluan vaalia terveyttäni ja säilyttää hyvänolontunteen myös tulevaisuudessa.”

Anne, 32v -10 kiloa


Matti pudotti kymmenessä kuukaudessa 22 kiloa – ja se oli paitsi yllättävän helppoa, myös kivaa. Uudet tavat mahdollistavat terveellisemmän, kevyen elämän tulevaisuudessakin.

”Loppukesällä 2014 etsin taas kerran ratkaisua ylipaino-ongelmaani”, Matti kertoo. ”Kiinnostuin Kevytkaupan tarjoamasta mahdollisuudesta ja painonpudotusprojektini syyskuun alussa.”

”Minun itseni lisäksi myös lähipiirini on yllättynyt siitä, miten helposti painonpudotus kävi. Oma sitoutuminen on tietysti tärkeää. Karistan vielä muutaman kilon, sitten olen tavoitteessani.”

Matti, 59v -22 kiloa