Helppous – tuloksia ilman kärsimystä. Lue Harrin kokemuksia Express Diet dieetistä

Helppous – tuloksia ilman kärsimystä. Lue Harrin kokemuksia Express Diet dieetistä

Ikä ja pituus säilyi - kaikki muu uusiksi

Harrin sai lähtemään mukaan Express Diet -projektiin määrätietoinen ja ravitsemukseen perehtynyt sisko. Ajankohta oli loistava, koska Harrin verensokerit olivat heitelleet jo pidempään ja diabetes diagnoosi lähestyi. Toiveena oli saada verensokeriarvot ja paino kuriin. Tässä Harri onnistui loistavasti!

Harri 9 kiloa kevyempi

Nyt 42-vuotias, 9 kiloa kevyempi, tasaisesti iloinen mies kertoo innostuneena muutoksistaan. ”Verensokereiden heilahteluja ei enää ole lainkaan. Näläntunnetta ei ole ollenkaan. Energiaa ja suorituskykyä on valtavasti. Kaikki arvot ovat laskeneet, vain ikä ja pituus säilyi samana.”.

Mentaaliset haasteet

”Haastavinta oli alussa täydellinen elämäntapojen muutos.” kertoo Harri. Kurinalaisen ruokavalion noudattaminen epäilytti myös. Mentaalinen puoli mietitytti eniten – ”Mihin ryhtyy ja pystyykö siihen” Harri pohti. Nämä haasteet mies selätti nopeasti ja koko 8 viikon aikana oli vain yksi vaikea päivä.

Helppous – tuloksia ilman kärsimystä

Express Diet ruoat olivat maukkaita ja valmistus helppoa ja nopeaa. Vaikka annokset eivät olleet valtavia, näläntunne lähti aina annoksella, kun annoksella eikä mielitekoja juuri ollut. Aikaisemmat dieetit mitä Harri on kokeillut, ovat olleet miehen sanojen mukaan yhtä kärsimystä viikosta toiseen. Sellaista ei jaksa pitkään. ”Tässä dieetissä ei ollut lainkaan nääntymisen tunnetta eikä kärsimystä. Olo oli loistava koko 8 viikkoa.” Harri kertaa.

Oikeat valinnat

Harri aikoo jatkaa vähähiilihydraattisella ruokavaliolla. Lisäksi Express Diet tuotteet hän pitää säännöllisin väliajoin käytössä. ”Mulla on vahva usko siihen, että tämän kokemuksen kautta on helpompi tehdä oikeat valinnat ja päätökset jatkossa” sanoo Harri. ”Aikaisemmat dieetit eivät ole toimineet, tämän tuloksia en voi kiistää” kertailee onnellinen mies.

Takaisin blogiin